Капсули «Жир з печінки тріски» рекомендуються в якості біологічно активної добавки до їжі- додаткового джерела вітамінів А і D, поліненасичених жирних кислот омега-3. Вітамін А сприяє зміцненню імунітету, синтезу колагену, захисту зору, загоєнню ран. Вітамін D грає важливу роль в зміцненні кісткової тканини, зниження ризику розвитку остеопорозу, підвищення стійкості організму до інфекцій, підвищенні в організмі рівня серотоніну - «гормону радості». При виробництві продукту «Жир з печінки тріски» використовується метод молекулярної дистиляції, який дозволяє видалити присутні в трісці домішки важких металів.
Склад
Склад активних компонентів на 1 капсулу:
Вітамін А- 1250 МО
Вітамін Д -135 МО
жир печінки тріски- 460 мг в т. ч.
ЕПК (ейкозапентаєнова кислота, 7%) -28 мг та
ДГК (докозогексаєнова кислота, 7%)- 28 мг
Спосіб застосування
Вживати дорослим по 1 капсулі 3 рази на день під час прийому їжі.
Ми співпрацюємо тільки з провідними фармацевтичними компаніями, які гарантую якість продукції. У нас є всі сертифікати і ліцензії, необхідні для реалізації лікарських засобів.