Склад:
Хімічний склад спіруліни:
Білок 60-70%; вуглеводи 10-20%; жири 5%. Вітаміни (мг / кг): В-каротин (провітамін А) -1700; В1-55; В2-35; В5-11; В6-3; В12-1.6; ВС-0.5; Е-190; С-15; РР-118. Мінерали і мікроелементи (мг / кг): кальцій -1180; фосфор - 8280; залізо - 528; натрій - 344; магній - 1663; йод - 3; селен - 2 та ін.
Енергетична цінність 100 г продукту - 337 ккал.
Спіруліна не викликає ніяких побічних ефектів, абсолютно не токсична.
Показання:
Забезпечує профілактику і лікування атеросклерозу, захворювань шлунково-кишкового тракту, печінки, нирок, онкологічних захворювань; очищає організм від радіонуклідів, токсинів і шлаків; компенсує вітамінно-мінеральну недостатність; нормалізує обмін речовин і діяльність щитовидної залози; підвищує опірність організму до захворювань; зміцнює імунну систему; знижує рівень холестерину; нормалізує артеріальний тиск; стабілізує вміст цукру в крові; уповільнює процеси старіння; підвищує і забезпечує стійку потенцію у чоловіків; прискорює рубцювання ран і загоєння опіків; зміцнює нервову систему; покращує стан волосся і нігтів; перешкоджає накопиченню надлишкової ваги.
Протипоказання:
Протипоказань не виявлено.
Спосіб застосування:
Добову дозу використовують в 2 прийоми за 20-30 хв. до їжі.
Добова норма споживання:
- дітям дошкільного віку - 1 г;
- дітям шкільного віку - 2-3 г;
- дорослим - 2-4г;
- спортсменам і особам, зайнятим важкою фізичною працею - 10-15г.
Курс і тривалість прийому визначає лікар індивідуально.
Торгівельна назва |
СПИРУЛИНА
|
Виробник |
СПИРУЛИНА-ЛТД |
Номер Реєстраційного посвідчення |
- |
GTIN |
4820006020248 |